Προμηθεύουμε Ελλάδα και Κύπρο

Σας παρέχουμε όλα τα προγράμματα που χρειάζεστε για να αναπτύξετε τα έργα σας. Το Sketchup pro έρχεται σε ετήσιες άδειες και στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ζητήστε μας προσφορά.

Stacks Image 56
Stacks Image 131
Stacks Image 169
Stacks Image 165
Stacks Image 167
Stacks Image 117
ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

Το SketchUp Shop είναι ένα DIY 3D modelling λογισμικό που κάνει την σχεδίαση ευχάριστη και ρεαλιστική. Είναι το απόλυτο εργαλείο για την σχεδίαση, την 3D εκτύπωση, και όλες τις ανάγκες των έργων σας.
Stacks Image 127
ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Παράγετε εύκολα εικόνες υψηλής ποιότητας, πανοράματα και τυπικά ή 360° VR βίντεο σε δευτερόλεπτα! Για επαγγελματίες της αρχιτεκτονικής, των κατασκευών, του αστικού σχεδιασμού και της διαμόρφωσης του τοπίου.
Stacks Image 129
ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός του κλασικού μας λογισμικού για υπολογιστές γραφείου, του λαμπερού νέου μας μοντελοποιητή SketchUp for Web και όλων των ειδών που ζητάτε όλα αυτά τα χρόνια.
Stacks Image 119
RENDER LIKE NO OTHER

Με σημαντικές βελτιστοποιήσεις στη ροή εργασιών & ταχύτερη απόδοση, το V-Ray είναι πιο έξυπνο, πιο γρήγορο και πιο ισχυρό από ποτέ. Επιπλέον, τρέχει ομαλά στο SketchUp.
Stacks Image 125
Stacks Image 123
Ο ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Το SketchUp Studio είναι ο απλούστερος τρόπος για να κατευθύνετε τα έργα σας μπροστά με αυτοπεποίθηση. Μοντελοποιήστε το έργο σας με τα εργαλεία του SketchUp που γνωρίζετε και αγαπάτε. Και υπάρχουν ακόμη περισσότερα.
Stacks Image 121
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Το V-Ray for SketchUp & 3ds Max είναι ένα λογισμικό rendering που έχει δοκιμαστεί στην παραγωγή. Γνωστό για την ευελιξία του και την ικανότητά του να χειρίζεται κάθε τύπο έργου - είναι η λύση για καλλιτέχνες και σχεδιαστές σε όλες τις βιομηχανίες 3D.
Stacks Image 163
Stacks Image 161
Stacks Image 155
Stacks Image 152